top of page
  • Archangelos Konstantinidis

Δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε εθελοντές διασώστες.



Νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρω βοήθεια στους εμπλεκόμενους διασώστες της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, θα προσφέρω δωρεάν συνεδρίες cisd ( debriefing διαχείρισης στρες κρίσιμου περιστατικού ) σε εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που επιχείρησαν στο πεδίο σε συνεργασία με την διοίκηση της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας.



Θα πραγματοποιηθούν όσες συνεδρίες κριθεί απαραίτητο. Ταυτόχρονα και ξεχωριστά από αυτό , σε όσους εθελοντές διασώστες θέλουν, θα προσφέρω δωρεάν 3 προσωπικές συνεδρίες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με κριτήριο το ποιος δηλώνει πρώτος αλλά και μετά από αξιολόγηση (triage) το ποιος επείγει ανάλογα με την ψυχολογική του κατάσταση. Οι ενδιαφερόμενοι για προσωπική συνεδρία μπορούν να έρχονται απευθείας σε επαφή μαζί μου. Θα τηρηθεί απόλυτο απόρρητο και δεν θα γνωρίζει κανείς για το γεγονός.



Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις προσωπικές συνεδρίες ελάτε σε επαφή μαζί μου με προσωπικό μήνυμα στο messenger ή μήνυμα στο 6988134848. Σας ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά σας για την ανθρωπότητα και για αυτόν τον τόπο.


Με εκτίμηση, Αρχάγγελος Κωνσταντινίδης. MSc Κλινική Ψυχολογία, εκπαιδευτής Ψυχολογικών Α΄ Βοηθειών και Ψυχολογίας Κρίσεων


130 views0 comments
bottom of page